MOTTO :

A iubi înseamnă a primi o frântură de rai.
- Karen Sunde -

Pentru cea mai de preţ minune a lumii...FEMEIA !



Bine ai venit la " FEMEI ÎN ROZ " ! - blogul dedicat femeilor românce de pretutindeni.


Creat ca o provocare împotriva răului pe care îl poate face cuvântul "imposibil" , proiectul
" FEMEI ÎN ROZ " este gândit în mod special ca un nou concept în lupta pentru sănătatea femeii, a eradicării cancerului mamar , cumplita boală ce afectează 1 din 8 femei.


Numele meu este Dan Duduman şi încerc mai întâi să-ţi fiu o umilă gazdă - ce-ţi doreşte multă sănătate ! - iar mai apoi, un mic ghid printr-o multitudine de informaţii şi site-uri, ce-ţi pot folosi în viaţa ta de zi cu zi.


Şi cum prin viaţa fiecărei femei , Dumnezeu dăruieşte VIAŢĂ lumii , vreau din suflet să-ţi reamintesc că
eşti UNICĂ şi deosebit de IMPORTANTĂ pentru toţi cei dragi inimii tale.


Este nesemnificativ faptul că nu te cunosc , dar
este ESENŢIAL faptul că vrei să ştii că eşti bine.

Un control medical de rutină îţi va aduce liniştea de care ai atîta nevoie de fiecare dată , de aceea :



TE ROG SĂ MERGI LA CONTROL !

NUMAI AŞA AFLI CĂ EŞTI BINE!

Îţi mulţumesc pentru vizită...



... şi îţi doresc să ai parte de o navigare placută, dar mai ales utilă, prin paginile acestui blog.

Dacă îţi place ce găseşti aici , iar tu deţii şi alte informaţii pe aceeaşi temă, gânduri proprii , citate sau orice altceva pe care doreşti să le faci cunoscute, scrie-mi cu încredere la adresa de e-mail: Frumusete.Regala@gmail.com


Promit că în cel mai scurt timp posibil , ele vor fi la loc de frunte la "FEMEI ÎN ROZ" !


Cu stimă ,

Dan Duduman

Coordonatorul programului „Profit Permanent”



CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE ECOGRAFIA MAMARA ?

Este o metodă non-invazivă de analiză a sânului cu ajutorul ultrasunetelor, singura relevantă pentru femeile cu vîrstă sub 35 de ani, la care ţesutul glandular mamar este prea dens pentru a putea obţine rezultate concludente despre sănătatea sânilor cu ajutorul mamografiei.

CÂT DUREAZĂ? DOARE?

Ecografia mamară durează aproximativ 5-10 minute, nu doare deloc şi poate fi realizată la cererea ta, fără a avea nevoie de trimitere de la medic, în orice clinică medicală dotată cu un ecograf mamar.

Varianta cea mai sigură este ca ecografia să fie însoţită de un examen clinic efectuat de medic, iar dacă ai peste 40 de ani, de o mamografie.


Tehnica examinării ecografice este facilă şi se realizează cu un aparat modern de radioterapie de suprafaţă TOPEX , prin intermediul unei sonde pe care se aplică un gel special.

Se examinează toată suprafaţa sînului, inclusiv regiunile axilare.

Eventualele modificări sunt înregistrate fie pe o hîrtie specială (fotografie) fie pe un CD, astfel încît la o examinare ulterioară să existe posibilitatea comparării rezultatelor în timp.

Sursa:

www.avoncosmetics.ro

Radio Whisper - Şoapta ta de muzică

Radio Whisper | RadioWhisper.com

joi, 9 octombrie 2008

Cele trei feluri esenţiale de a iubi

MOTTO : " Iar cea mai mare dintre acestea este dragostea " 1 Corinteni 13, 13

Aproape fiecare bărbat intră în căsnicie crezând că iubirea lui pentru parteneră nu se va diminua.
Dar nu îţi ia prea mult timp să descoperi că simpla pasiune ce însoţeşte satisfacţia sexuală nu este suficientă pentru a stabili o relaţie de lungă durată.
Din păcate, prea multe cupluri îşi încep căsnicia gândind că acest tip de iubire este tot ceea ce au nevoie.
Există cel puţin trei tipuri de iubire, complet diferite unul de celălalt. Dintre cele trei - camaraderia, pasiunea şi iubirea veritabilă - eu cred că doar ultimul oferă o temelie solidă pentru o relaţie sigură.
Dacă dintr-o relaţie lipseşte iubirea veritabilă, ea se va deteriora aproape sigur.
CAMARADERIA
Aici vorbim de acel sentiment îndreptat către persoane de sex opus, care se exprimă prin " te plac " - este acel tip de iubire care stimulează în mod plăcut toate cele cinci simţuri.
Ea miroase bine, te simţi bine cu ea, vorbeşte bine şi arată bine.Este o companie plăcută, pentru că te face să te simţi fericit.
Multe relaţii încep cu acest tip de iubire. Cu toţii observăm trăsături9 care ne atrag la ceolalţi. Curând ne dăm seama cât de mult ne bucură acele aspecte ale personalităţii şi ale vieţii lor care ne fac să ne simţim bine.
Deşi datorită acestei iubiri au fost încheiate multe căsătorii, ea nu rezistă întotdeauna presiunii timpului. După doi sau trei ani, soţia îşi schimbă stilul de viaţă şi coafura, în timp ce soţul optează pentru o nouă apă de colonie şi alte vederi politice.
Cu toţii ne schimbăm într-o anumită măsură în fiecare an. Pericolul apare atunci când iubirea noastră se bazează pe caracteristicile trecătoare, pe care le-am găsit atrăgătoare atunci când aveam nevoie de o camaraderie caldă. Simţămintele noastre se răcesc din ce în ce mai mult, până când ajungem să ne întrebăm ce ne-o fi plăcut la partenera noastră la început.
Aşa că suntem gata să căutăm o nouă persoană, pe care să o iubim.
PASIUNEA
Pasiunea acţioneză mai puternic asupra emotivităţii decât camaraderia.
Este acel tip de iubire care face ca inima să lucreze mai mult : "Hei, chiar m-ai întors pe dos !" Grecii o numeau eros - o formă senzuală şi fizică de iubire, care deseori duce la o implicare fizică ardentă înainte şi după căsătorie.
Iubirea-eros ne ascute simţurile şi ne stimulează trupurile şi percepţiile. Este vorba despre acel tip de iubire care ne înfometează după cealaltă persoană, pentru a ne stimula şi a ne satisface impulsul sexual.
Această iubire se regăseşte, fără îndoială, în căsnicie, dar dacă pasiunea este lipsită de iubirea veritabilă, de obicei pofta trupească lasă loc dezgustului şi repulsiei.
IUBIREA VERITABILĂ
Iubirea veritabilă
este complet diferită.
Ea înseamnă : " Văd că ai nevoie de ceva. Lasă-mi privilegiul să-ţi îndeplinesc dorinţa. " În loc de a lua pentru sine, iubirea veritabilă dăruieşte. Ea ne motivează să-i ajutăm pe ceilalţi să-şi dezvolte potenţialul.
Foarte important, iubirea veritabilă nu pune condiţii.
Ea nu spune : " O să fiu prietenul tău dacă şi tu vei fi prietenul meu. " Nici nu spune : " Vreau să fii prietena mea pentru că eşti frumoasă şi vreau ca oamenii să ne vadă împreună " ; nici : " Vreau să fiu prietenul tău pentru că familia ta este bogată. "
Această iubire nu caută să câştige ceva, ci doar să dăruiască.
Vă amintiţi de dragostea dumneavoastră aprinsă de liceean, când spuneaţi : " Îmi place de ea dacă ei îi place de mine, dar dacă îmi face zile negre, o s-o alung. " Iubirea veritabilă nu are parte de asemenea "fineţuri ".
Una dintre virtuţile cele mai incitante ale iubirii veritabile este aceea că ea poate să se dezvolte în viaţa unui om fără să fie nevoie de ajutorul sentimentelor afectuoase.
GARY SMALLEY - Cum să-ţi înţelegi soţia

Niciun comentariu: