MOTTO :

A iubi înseamnă a primi o frântură de rai.
- Karen Sunde -

Pentru cea mai de preţ minune a lumii...FEMEIA !



Bine ai venit la " FEMEI ÎN ROZ " ! - blogul dedicat femeilor românce de pretutindeni.


Creat ca o provocare împotriva răului pe care îl poate face cuvântul "imposibil" , proiectul
" FEMEI ÎN ROZ " este gândit în mod special ca un nou concept în lupta pentru sănătatea femeii, a eradicării cancerului mamar , cumplita boală ce afectează 1 din 8 femei.


Numele meu este Dan Duduman şi încerc mai întâi să-ţi fiu o umilă gazdă - ce-ţi doreşte multă sănătate ! - iar mai apoi, un mic ghid printr-o multitudine de informaţii şi site-uri, ce-ţi pot folosi în viaţa ta de zi cu zi.


Şi cum prin viaţa fiecărei femei , Dumnezeu dăruieşte VIAŢĂ lumii , vreau din suflet să-ţi reamintesc că
eşti UNICĂ şi deosebit de IMPORTANTĂ pentru toţi cei dragi inimii tale.


Este nesemnificativ faptul că nu te cunosc , dar
este ESENŢIAL faptul că vrei să ştii că eşti bine.

Un control medical de rutină îţi va aduce liniştea de care ai atîta nevoie de fiecare dată , de aceea :



TE ROG SĂ MERGI LA CONTROL !

NUMAI AŞA AFLI CĂ EŞTI BINE!

Îţi mulţumesc pentru vizită...



... şi îţi doresc să ai parte de o navigare placută, dar mai ales utilă, prin paginile acestui blog.

Dacă îţi place ce găseşti aici , iar tu deţii şi alte informaţii pe aceeaşi temă, gânduri proprii , citate sau orice altceva pe care doreşti să le faci cunoscute, scrie-mi cu încredere la adresa de e-mail: Frumusete.Regala@gmail.com


Promit că în cel mai scurt timp posibil , ele vor fi la loc de frunte la "FEMEI ÎN ROZ" !


Cu stimă ,

Dan Duduman

Coordonatorul programului „Profit Permanent”



CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE ECOGRAFIA MAMARA ?

Este o metodă non-invazivă de analiză a sânului cu ajutorul ultrasunetelor, singura relevantă pentru femeile cu vîrstă sub 35 de ani, la care ţesutul glandular mamar este prea dens pentru a putea obţine rezultate concludente despre sănătatea sânilor cu ajutorul mamografiei.

CÂT DUREAZĂ? DOARE?

Ecografia mamară durează aproximativ 5-10 minute, nu doare deloc şi poate fi realizată la cererea ta, fără a avea nevoie de trimitere de la medic, în orice clinică medicală dotată cu un ecograf mamar.

Varianta cea mai sigură este ca ecografia să fie însoţită de un examen clinic efectuat de medic, iar dacă ai peste 40 de ani, de o mamografie.


Tehnica examinării ecografice este facilă şi se realizează cu un aparat modern de radioterapie de suprafaţă TOPEX , prin intermediul unei sonde pe care se aplică un gel special.

Se examinează toată suprafaţa sînului, inclusiv regiunile axilare.

Eventualele modificări sunt înregistrate fie pe o hîrtie specială (fotografie) fie pe un CD, astfel încît la o examinare ulterioară să existe posibilitatea comparării rezultatelor în timp.

Sursa:

www.avoncosmetics.ro

Radio Whisper - Şoapta ta de muzică

Radio Whisper | RadioWhisper.com

marți, 21 octombrie 2008

"Avon" - Mică introducere

În anul 2006 s-au împlinit 120 de ani de Avon. Davin McConnel este fondatorul acestei companii care avea să devină una dintre cele mai mari din lume.

Primele produse care s-au bucurat de aprecierea femeilor au fost parfumurile de trandafiri. In 1886 acesta a înfiintat compania „California Perfume”, iar in 1939 compania a fost numita "Avon", dupa numele care curgea în Stratford-upon-Avon, tărâmul natal al lui Shakespeare.

Davin McConnel şi compania sa a ajutat enorm de mult la emanciparea femeii care, la vremea aceea avea rolul de casnică, depinzând financiar de soţul său.

P.F.E. Albee este numele primei femei "avangardiste" care a pus bazele sistemului de vanzare directa, sistem care este utilizat la ora actuala de milioane de oameni. Ea a fost prima "Lady Avon".

Calitatea produselor şi atenţia acordată acestora este la fel ca în anul 1887 când au fost construite primele laboratoare de cercetare Avon. Printre primele produse lansate s-au numarat rujurile "Rose Pomade" şi pudra „Sweet Sixteen”, dar şi setul de parfum „Little Dot” ce avea cinci arome: „Violet”, „White Rose”, „Heliotrope”, „Lily-of-the Valey” si „Hydracinth”.

Unul dintre principiile consacrate de către compania Avon, înca de la înfiinţarea acesteia, a fost returnarea produselor de către clienţii nemulţumiţi de acestea şi înapoierea sumei plătite, oferind astfel garanţie 100%.

Compania s-a dezvoltat pe mapamond destul de rapid, construind sedii in Montreal, Canada, în 1914, apoi în 1959 în Marea Britanie şi în Germaia de Vest. În 1982, Avon a fost prima companie străină care a reuşit să pătrundă pentru prima oara pe piaţa Chinei, piaţa care era adepta vânzărilor directe. A urmat apoi ca şi capitala Japoniei să se bucure de produsele Avon.

Compania a intrat în 1985 şi pe piaţa Europei de Est, apoi şi pe cea a Uniunii Sovietice care a acceptat acest model occidental. Consumatorii români au început să beneficieze de binefacerile acestor produse în anul 1994.

Pe lângă faptul ca Avon are grijă de frumuseţea noastră, ea mai are grijă şi de sănătatea noastră. Este unul dintre cei mai importanţi militanţi din lume împotriva cancerului la sân şi împotriva violenţei domestice, organizând ample campanii în sensul acesta, contribuind şi cu donaţii substanţiale.



Niciun comentariu: