MOTTO :

A iubi înseamnă a primi o frântură de rai.
- Karen Sunde -

Pentru cea mai de preţ minune a lumii...FEMEIA !Bine ai venit la " FEMEI ÎN ROZ " ! - blogul dedicat femeilor românce de pretutindeni.


Creat ca o provocare împotriva răului pe care îl poate face cuvântul "imposibil" , proiectul
" FEMEI ÎN ROZ " este gândit în mod special ca un nou concept în lupta pentru sănătatea femeii, a eradicării cancerului mamar , cumplita boală ce afectează 1 din 8 femei.


Numele meu este Dan Duduman şi încerc mai întâi să-ţi fiu o umilă gazdă - ce-ţi doreşte multă sănătate ! - iar mai apoi, un mic ghid printr-o multitudine de informaţii şi site-uri, ce-ţi pot folosi în viaţa ta de zi cu zi.


Şi cum prin viaţa fiecărei femei , Dumnezeu dăruieşte VIAŢĂ lumii , vreau din suflet să-ţi reamintesc că
eşti UNICĂ şi deosebit de IMPORTANTĂ pentru toţi cei dragi inimii tale.


Este nesemnificativ faptul că nu te cunosc , dar
este ESENŢIAL faptul că vrei să ştii că eşti bine.

Un control medical de rutină îţi va aduce liniştea de care ai atîta nevoie de fiecare dată , de aceea :TE ROG SĂ MERGI LA CONTROL !

NUMAI AŞA AFLI CĂ EŞTI BINE!

Îţi mulţumesc pentru vizită...... şi îţi doresc să ai parte de o navigare placută, dar mai ales utilă, prin paginile acestui blog.

Dacă îţi place ce găseşti aici , iar tu deţii şi alte informaţii pe aceeaşi temă, gânduri proprii , citate sau orice altceva pe care doreşti să le faci cunoscute, scrie-mi cu încredere la adresa de e-mail: Frumusete.Regala@gmail.com


Promit că în cel mai scurt timp posibil , ele vor fi la loc de frunte la "FEMEI ÎN ROZ" !


Cu stimă ,

Dan Duduman

Coordonatorul programului „Profit Permanent”


CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE ECOGRAFIA MAMARA ?

Este o metodă non-invazivă de analiză a sânului cu ajutorul ultrasunetelor, singura relevantă pentru femeile cu vîrstă sub 35 de ani, la care ţesutul glandular mamar este prea dens pentru a putea obţine rezultate concludente despre sănătatea sânilor cu ajutorul mamografiei.

CÂT DUREAZĂ? DOARE?

Ecografia mamară durează aproximativ 5-10 minute, nu doare deloc şi poate fi realizată la cererea ta, fără a avea nevoie de trimitere de la medic, în orice clinică medicală dotată cu un ecograf mamar.

Varianta cea mai sigură este ca ecografia să fie însoţită de un examen clinic efectuat de medic, iar dacă ai peste 40 de ani, de o mamografie.

Tehnica examinării ecografice este facilă şi se realizează cu un aparat modern de radioterapie de suprafaţă TOPEX , prin intermediul unei sonde pe care se aplică un gel special.

Se examinează toată suprafaţa sînului, inclusiv regiunile axilare.

Eventualele modificări sunt înregistrate fie pe o hîrtie specială (fotografie) fie pe un CD, astfel încît la o examinare ulterioară să existe posibilitatea comparării rezultatelor în timp.

Sursa:

www.avoncosmetics.ro

Radio Whisper - Şoapta ta de muzică

Radio Whisper | RadioWhisper.com

joi, 9 februarie 2012

Gayle Tzemach Lemmon: Femeile antreprenor, exemple, nu excepţii

Femeile nu sunt micro - atunci de ce primesc micro-împrumuturi?

La TEDxWomen, reporterul Gayle Tzemach Lemmon susţine că femeile care conduc diferite tipuri de firme, de la afaceri făcute acasă la fabrici importante, sunt cheia ignorată a dezvoltării economiei.
 
”Dar gândiţi-vă la asta.
Oficialul FMI nu este singura persoană care consideră femeile drept micro. Prejudecăţile, fie ele intenţionate sau nu, sunt convingătoare, la fel şi imaginile mintale greşite.

Dacă vedeţi cuvântul "microfinanţare", ce vă vine în minte? Majoritatea spun "femei". Şi dacă vedeţi cuvântul "antreprenor" majoritatea se gândesc la bărbaţi. De ce? Pentru că ţintim jos şi avem planuri mici când vine vorba de femei.

...
Femeile din familia mea nu sunt excepţii. Femeile din această încăpere şi care privesc în Los Angeles şi din întreaga lume nu sunt excepţii.

Nu suntem un grup special de interese. Noi suntem majoritatea. Şi de prea mult timp ne-am subestimat şi am fost subevaluate de ceilalţi.

Este vremea să ţintim mai sus când vine vorba de femei, să investim mai mult şi să orientăm banii în beneficiul femeilor din întreaga lume.

Putem face diferenţa nu doar pentru femei, ci pentru economia globală care are nevoie disperată de contribuţia lor.

Împreună, ne putem asigura că aşa-zisele excepţii încep să conducă.

Când schimbăm felul cum ne percepem, şi alţii ne vor urma. Este timpul ca noi toate să avem planuri mai măreţe.

Mulţumesc mult!
(Aplauze)”


Translated into Romanian by Cristina Manoli
Reviewed by Maria Tancu

3 comentarii:

Georgiana spunea...

ai perfecta dreptate :)

site reduceri spunea...

Foarte frumos scris articolul, felicitari autoarei. Sunt de apreciat femeile care scriu pentru sufleul altor femei.

oferte cupoane reduceri spunea...

Fiecare femeie este unica si poate fi considera o exceptie de la regula.