MOTTO :

A iubi înseamnă a primi o frântură de rai.
- Karen Sunde -

Pentru cea mai de preţ minune a lumii...FEMEIA !



Bine ai venit la " FEMEI ÎN ROZ " ! - blogul dedicat femeilor românce de pretutindeni.


Creat ca o provocare împotriva răului pe care îl poate face cuvântul "imposibil" , proiectul
" FEMEI ÎN ROZ " este gândit în mod special ca un nou concept în lupta pentru sănătatea femeii, a eradicării cancerului mamar , cumplita boală ce afectează 1 din 8 femei.


Numele meu este Dan Duduman şi încerc mai întâi să-ţi fiu o umilă gazdă - ce-ţi doreşte multă sănătate ! - iar mai apoi, un mic ghid printr-o multitudine de informaţii şi site-uri, ce-ţi pot folosi în viaţa ta de zi cu zi.


Şi cum prin viaţa fiecărei femei , Dumnezeu dăruieşte VIAŢĂ lumii , vreau din suflet să-ţi reamintesc că
eşti UNICĂ şi deosebit de IMPORTANTĂ pentru toţi cei dragi inimii tale.


Este nesemnificativ faptul că nu te cunosc , dar
este ESENŢIAL faptul că vrei să ştii că eşti bine.

Un control medical de rutină îţi va aduce liniştea de care ai atîta nevoie de fiecare dată , de aceea :



TE ROG SĂ MERGI LA CONTROL !

NUMAI AŞA AFLI CĂ EŞTI BINE!

Îţi mulţumesc pentru vizită...



... şi îţi doresc să ai parte de o navigare placută, dar mai ales utilă, prin paginile acestui blog.

Dacă îţi place ce găseşti aici , iar tu deţii şi alte informaţii pe aceeaşi temă, gânduri proprii , citate sau orice altceva pe care doreşti să le faci cunoscute, scrie-mi cu încredere la adresa de e-mail: Frumusete.Regala@gmail.com


Promit că în cel mai scurt timp posibil , ele vor fi la loc de frunte la "FEMEI ÎN ROZ" !


Cu stimă ,

Dan Duduman

Coordonatorul programului „Profit Permanent”



CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE ECOGRAFIA MAMARA ?

Este o metodă non-invazivă de analiză a sânului cu ajutorul ultrasunetelor, singura relevantă pentru femeile cu vîrstă sub 35 de ani, la care ţesutul glandular mamar este prea dens pentru a putea obţine rezultate concludente despre sănătatea sânilor cu ajutorul mamografiei.

CÂT DUREAZĂ? DOARE?

Ecografia mamară durează aproximativ 5-10 minute, nu doare deloc şi poate fi realizată la cererea ta, fără a avea nevoie de trimitere de la medic, în orice clinică medicală dotată cu un ecograf mamar.

Varianta cea mai sigură este ca ecografia să fie însoţită de un examen clinic efectuat de medic, iar dacă ai peste 40 de ani, de o mamografie.


Tehnica examinării ecografice este facilă şi se realizează cu un aparat modern de radioterapie de suprafaţă TOPEX , prin intermediul unei sonde pe care se aplică un gel special.

Se examinează toată suprafaţa sînului, inclusiv regiunile axilare.

Eventualele modificări sunt înregistrate fie pe o hîrtie specială (fotografie) fie pe un CD, astfel încît la o examinare ulterioară să existe posibilitatea comparării rezultatelor în timp.

Sursa:

www.avoncosmetics.ro

Radio Whisper - Şoapta ta de muzică

Radio Whisper | RadioWhisper.com

luni, 29 martie 2010

Isabel Allende spune povești despre pasiune.

La acest filmuleţ de la TED, există şi subtitrare în limba română.
Apăsaţi pe butonul "View subtitles" şi alegeţi apoi "Romanian".

Se vorbeşte aici despre luptele unor femei puternice...
Sper să vă placă!

Vizionare plăcută!

marți, 9 martie 2010

Alexandra Comanici, povestea mea ...


Alexandra s-a nascut pe 21 februarie 1986 la Ploiesti in familia unor ingineri, fiind un copil mult dorit si asteptat timp de 7 ani dupa nasterea singurei sale surori.


Copilaria i-a fost un vis aproape de bunicii care au fost nelipsiti din preajma ei. Toate vacantele si le petrecea la casa batraneasca a strabunicilor, unde gasea compania celor mai indragite fiinte: animalele. Acesta a si fost motivul pentru care atunci cand sora ei mai mare a plecat la facultate, a aparut in pragul case cu un pisoi pricajit pe care familia l-a adoptat de dragul ei.


Decizia de urma cursurile unei facultati de medicina umana sau veterinara si-a schimbat-o in ultimul moment cand si-a dat seama ca ar fi mult prea greu de suportat suferinta celor dragi ei, asa ca a ales stomatologia. Acum 2 ani, intr-o perioada dureroasa pentru ea, dupa ce si-a pirdut unul dintre bunici, l-a intalnit pe cel care s-a dovedit a-i fi alaturi la bine si la greu - Bogdan. Era foarte fericita in preajma lui si nu odata afirma fara retineri ca el este cel care a invatat-o ce inseamna sa iubesti cu adevarat, si alaturi de care se simte iubita, valoroasa si in siguranta. Planificasera sa se logodeasca de sarbatori, mai exact de Craciun in 2009, and vestea cumplita a bolii Alexandrei i-a lasat fara cuvinte pe toti.


Bogdan a facut un gest demn de respectul tuturor. S-au logodit in spital la doua saptamani de la diagnostic. De parca boala nu ar fi fost de ajuns, la scurt timp a mai venit o veste rea: Alexandra si Livia, sora ei, desi seamana foarte bine fizic si au acelasi grup sangvin, nu sunt compatibile genetic. Asta inseamna ca cea mai buna varianta terapeutica pentru ea, transplantul de celule stem, nu se poate face de la sora ei.


Singura solutie a ramas un transplant de la un donator neinrudit cu care printr-un mare noroc ar putea fi compatibila.


In acest moment Alexandra este internata intr-o Clinica de specialitate din Italia unde asteapta gasirea unui om care sa-i "semene" genetic. Este optimista, increzatoare in sansa ei si intr-o soarta care sa fie de partea ei.


Desi sub o terapie citostatica foarte agresiva pentru corpul ei, privirea ii este vesela si ochii jucausi asa cum au fost intotdeauna.


Doneaza pentru Alexandra Comanici

Doneaza 2 Euro pentru Alexandra:

Apeleaza 0900 900 530 in reteaua Romtelecom

In perioada 15.02-15.03 trimite un SMS la 858

Numar apelabil Vodafone, Orange, Cosmote
Numar oferit gratuit, nu se percepe TVA.

Conturile unde se pot face
donatii sunt:

LEI - RO29BTRL02701201554077XX

EUR - RO75BTRL02704201554077XX

Conturile sunt deschise la Banca Transilvania pe numele COMANICI ALEXANDRA OFELIA. Va rugam precizati ca suma depusa reprezinta DONATIE