MOTTO :

A iubi înseamnă a primi o frântură de rai.
- Karen Sunde -

Pentru cea mai de preţ minune a lumii...FEMEIA !



Bine ai venit la " FEMEI ÎN ROZ " ! - blogul dedicat femeilor românce de pretutindeni.


Creat ca o provocare împotriva răului pe care îl poate face cuvântul "imposibil" , proiectul
" FEMEI ÎN ROZ " este gândit în mod special ca un nou concept în lupta pentru sănătatea femeii, a eradicării cancerului mamar , cumplita boală ce afectează 1 din 8 femei.


Numele meu este Dan Duduman şi încerc mai întâi să-ţi fiu o umilă gazdă - ce-ţi doreşte multă sănătate ! - iar mai apoi, un mic ghid printr-o multitudine de informaţii şi site-uri, ce-ţi pot folosi în viaţa ta de zi cu zi.


Şi cum prin viaţa fiecărei femei , Dumnezeu dăruieşte VIAŢĂ lumii , vreau din suflet să-ţi reamintesc că
eşti UNICĂ şi deosebit de IMPORTANTĂ pentru toţi cei dragi inimii tale.


Este nesemnificativ faptul că nu te cunosc , dar
este ESENŢIAL faptul că vrei să ştii că eşti bine.

Un control medical de rutină îţi va aduce liniştea de care ai atîta nevoie de fiecare dată , de aceea :



TE ROG SĂ MERGI LA CONTROL !

NUMAI AŞA AFLI CĂ EŞTI BINE!

Îţi mulţumesc pentru vizită...



... şi îţi doresc să ai parte de o navigare placută, dar mai ales utilă, prin paginile acestui blog.

Dacă îţi place ce găseşti aici , iar tu deţii şi alte informaţii pe aceeaşi temă, gânduri proprii , citate sau orice altceva pe care doreşti să le faci cunoscute, scrie-mi cu încredere la adresa de e-mail: Frumusete.Regala@gmail.com


Promit că în cel mai scurt timp posibil , ele vor fi la loc de frunte la "FEMEI ÎN ROZ" !


Cu stimă ,

Dan Duduman

Coordonatorul programului „Profit Permanent”



CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE ECOGRAFIA MAMARA ?

Este o metodă non-invazivă de analiză a sânului cu ajutorul ultrasunetelor, singura relevantă pentru femeile cu vîrstă sub 35 de ani, la care ţesutul glandular mamar este prea dens pentru a putea obţine rezultate concludente despre sănătatea sânilor cu ajutorul mamografiei.

CÂT DUREAZĂ? DOARE?

Ecografia mamară durează aproximativ 5-10 minute, nu doare deloc şi poate fi realizată la cererea ta, fără a avea nevoie de trimitere de la medic, în orice clinică medicală dotată cu un ecograf mamar.

Varianta cea mai sigură este ca ecografia să fie însoţită de un examen clinic efectuat de medic, iar dacă ai peste 40 de ani, de o mamografie.


Tehnica examinării ecografice este facilă şi se realizează cu un aparat modern de radioterapie de suprafaţă TOPEX , prin intermediul unei sonde pe care se aplică un gel special.

Se examinează toată suprafaţa sînului, inclusiv regiunile axilare.

Eventualele modificări sunt înregistrate fie pe o hîrtie specială (fotografie) fie pe un CD, astfel încît la o examinare ulterioară să existe posibilitatea comparării rezultatelor în timp.

Sursa:

www.avoncosmetics.ro

Radio Whisper - Şoapta ta de muzică

Radio Whisper | RadioWhisper.com

miercuri, 25 februarie 2009

SCRISORI DE LA TEDDY

SCRISORI DE LA TEDDY

În timp ce se afla în faţa copiilor din clasa a 5-a, Doamna Thompson, în prima zi de şcoală, le-a spus un neadevăr. Ca majoritatea profesorilor, le-a spus elevilor săi că îi iubeşte pe toţi la fel de mult.
Totuşi, acest lucru nu era posibil, deoarece în primul rând, cufundat în banca sa, era baieţelul numit Teddy Stallard.
Doamna Thompson îl urmarise pe Teddy în anul precedent şi observase că acesta nu se juca cu ceilalţi copii, hainele sale erau neîngrijite şi era murdar mai tot timpul.
Şi Teddy putea fi nesuferit. Se ajunsese până acolo încât Doamnei Thompson îi făcea plăcere să scrie pe lucrările acestuia, cu un creion gros şi roşu, un X mare şi îngroşat şi să îi dea nota 4.
La şcoala la care preda doamna Thompson, trebuia sa revizuiască toate caracterizarile elevilor, iar pe Teddy îl lăsase intenţionat la urmă. Totuşi, când a deschis dosarul acestuia, a rămas surprinsă să vadă că profesoara din primul an scrisese: "Teddy e un copil isteţ, îşi face temele cu grijă, este manierat şi este o plăcere să fii în prajma lui".
Profesoara din clasa a 2-a scrisese: "Teddy este un elev excelent, apreciat de colegii săi, dar este tulburat de faptul că mama sa suferă de o boală incurabilă, iar viaţa de acasă trebuie să fie foarte grea".
Profesoara din clasa a 3-a scrisese: "Moartea mamei sale îl afectase foarte mult. Se străduieşte foarte mult, dar pe tatăl său nu îl prea interesează, iar climatul de acasă îl va afecta în curând, dacă nu se va schimba ceva".
Profesoara dintr-a 4-a a scris: "Teddy este retras şi nu mai este interesat de şcoală. Nu are mulţi prieteni şi uneori adoarme în timpul orei".
De-acum, doamna Thompson înţelesese problema şi i-a fost ruşine de ce făcuse. S-a simţit şi mai prost când elevii ei i-au adus cadouri de Craciun, legate cu panglici frumoase şi împachetate în hârtie strălucitoare. Mai puţin Teddy.
Cadoul acestuia era împachetat cu hârtie obişnuită de culoare maro. Doamnei Thompson i-a fost greu să îl deschidă în faţa celorlalţi. Unii dintre elevi au început să râdă când a descoperit o braţară căreia îi lipseau unele pietre şi o sticluţă de parfum pe trei sferturi goală. Ea i-a certat când a observat că braţara era draguţă şi parfumul mirosea frumos. Teddy Stallard a rămas după ore în acea zi doar pentru a-i spune "Doamnă Thompson, astăzi miroşi exact ca şi mama".
După ce copiii au plecat, a plâns timp de aproape o oră. În acea zi, a încetat să mai predea citirea, scrierea şi aritmetica şi a început să îi înveţe pe elevi.
Doamna Thompson i-a acordat o atenţie deosebită lui Teddy. Pe măsură ce lucra cu el, mintea sa a început să îşi revină. Cu cât îl încuraja mai des, cu atât acesta reacţiona mai bine. Pâna la sfârşitul anului, Teddy ajunsese cel mai isteţ elev din clasă şi, în ciuda promisiunii că îi va iubi pe toţi la fel, Teddy a devenit alintatul său.
Un an mai târziu, a găsit o scrisoare de la Teddy în care îi spunea că e cea mai bună profesoară pe care o avusese vreodată.
Au mai trecut încă şase ani până a mai primit un semn de la Teddy. Apoi el i-a scris că terminase liceul al treilea în clasă, şi că ea rămăsese cea mai buna profesoară pe care o avuse.
Patru ani mai târziu, a mai primit o scrisoare care spunea că va termina în curând şi facultatea cu cele mai bune rezultate. Încă o dată o asigură pe doamna Thompson că fusese cea mai buna profesoară.
Apoi au mai trecut încă patru ani şi a mai venit o scrisoare, cu acelaşi mesaj, dar numele expeditorului era schimbat: Dr. Theodore Stallard.
Apoi o nouă scrisoare în care o anunţă că se va căsători.
Îi spunea că tatăl său a murit cu câţiva ani în urmă şi o întrebă dacă ar vrea să participe la nuntă şi să stea în locul în care stă de obicei mama mirelui. Bineînţeles că a acceptat. Şi a purtat braţara căreia îi lipseau unele pietre şi a folosit acelaşi parfum pe care îl primise demult de la Teddy.
S-au îmbrăţişat, iar Teddy i-a şoptit la ureche: "Mulţumesc pentru că ai crezut în mine. Mulţumesc pentru că m-ai făcut să mă simt important şi mi-ai arătat că pot însemna ceva."
Doamna Thompson i-a şoptit cu lacrimi în ochi: "Teddy, ai înţeles greşit. Tu eşti cel care m-ai învaţat că pot schimba ceva. Nu am ştiut cum să predau elevilor până te-am întâlnit pe tine."

MORALA:
Nu poţi niciodată să ştii cum poţi influenţa viaţa altora prin ceea ce faci sau prin ceea ce nu faci. Ţine seama de acest lucru în aventura ta prin viaţă şi încearcă să schimbi ceva în viaţa celorlalţi (şi ar fi ideal dacă ar fi în bine).

ŢINE MINTE!
Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-l ajuta să se ridice!
Articol preluat de la:

iulia22maa